If I switch to a Mac do I......

Moderator: Slitherine Core

Post Reply
bruce1944
Sergeant Major - Armoured Train
Sergeant Major - Armoured Train
Posts: 591
Joined: Tue Oct 04, 2011 12:06 am
Location: North East Ohio

If I switch to a Mac do I......

Post by bruce1944 » Mon Apr 20, 2015 2:12 pm

Do I need to rebuy the games I now own? :wink:

VPaulus
Slitherine
Slitherine
Posts: 7935
Joined: Mon Dec 27, 2010 8:33 pm
Location: Portugal

Re: If I switch to a Mac do I......

Post by VPaulus » Mon Apr 20, 2015 2:37 pm

If they were also released on the Mac platform, just contact us at support[at]slitherine.co.uk with your order details.
But why switching to a Mac? :-P ;-)

bruce1944
Sergeant Major - Armoured Train
Sergeant Major - Armoured Train
Posts: 591
Joined: Tue Oct 04, 2011 12:06 am
Location: North East Ohio

Re: If I switch to a Mac do I......

Post by bruce1944 » Mon Apr 20, 2015 4:34 pm

Tired of updates messing with software....maybe be more of same with Apple..just don't know.

VPaulus
Slitherine
Slitherine
Posts: 7935
Joined: Mon Dec 27, 2010 8:33 pm
Location: Portugal

Re: If I switch to a Mac do I......

Post by VPaulus » Mon Apr 20, 2015 5:04 pm

skyrider wrote:Tired of updates messing with software....maybe be more of same with Apple..just don't know.
Oh, it will happen as well. :)
But the bigger issue, is that a lot of games are Windows exclusive.

It's with iPad, but this issues also happen with OS X and in fact with any OS (Windows included). Check this:
http://toucharcade.com/2015/04/16/avern ... cancelled/

bruce1944
Sergeant Major - Armoured Train
Sergeant Major - Armoured Train
Posts: 591
Joined: Tue Oct 04, 2011 12:06 am
Location: North East Ohio

Re: If I switch to a Mac do I......

Post by bruce1944 » Mon Apr 20, 2015 9:30 pm

I should have thought of that...turned out to be my router not the software..so I'll just go to the corner for a time out...

scarfacetarraff
Staff Sergeant - Kavallerie
Staff Sergeant - Kavallerie
Posts: 314
Joined: Fri Apr 08, 2005 11:02 pm
Location: USA

Re: If I switch to a Mac do I......

Post by scarfacetarraff » Tue Apr 21, 2015 6:45 pm

I honestly do not believe I've ever had an issue with an OS X update breaking one of my Mac games. As for iOS, I really just play light games to kill time. I do have some good grognard-type games [Thanks, Slitherine.] for the iPad, but my 3rd gen iPad causes more frustrations than I need in my life. I'll pick up the latest-and-greatest iPad one day.
"Hasta la victoria siempre!"
Legion (Mac/iPad), Spartan (Mac), GoT (Mac), Legion Arena (Mac), CEaW (Mac/DS), CNaW (Mac), HGE: Rome (DS), Egypt: EaE (iPad), FoG (Mac), Battle Academy (Mac/iPad), Unity of Command (Mac), CTGW (iPad)

Post Reply

Return to “General Discussion”