Crash and Campaign flag problem - iOS

Tech support for Conquest - requires forum registration.

Moderator: Slitherine Core

Post Reply
advdpfan
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 4
Joined: Thu Jul 05, 2012 6:05 pm

Crash and Campaign flag problem - iOS

Post by advdpfan » Mon Aug 13, 2012 7:04 am

I seem to getting a lot of crashes lately. Can't seem to pin it down to any one thing, sometimes it is when the computer starts its move, sometimes it is when I am making a move. Restarting the game lets me start back with my saved game minus about a turn which is fine except I have noticed that if I continue on through the game and win it, that the flag doesn't change from red to green and I have to play a new game to get the flag to set properly in the conquest campaign setting.

Jekky
Illustrious Software
Illustrious Software
Posts: 867
Joined: Wed Jan 09, 2008 7:06 pm

Re: Crash and Campaign flag problem - iOS

Post by Jekky » Mon Aug 20, 2012 10:09 am

Can you confirm for us please that you are definitely running version 1.3 (it should say "v1.3 in the top right corner of the title screen), just want to confirm that since these issues should have been fixed already.

dderck
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 1
Joined: Wed May 11, 2011 9:26 am

Re: Crash and Campaign flag problem - iOS

Post by dderck » Fri May 31, 2013 9:30 am

same issue for me, every 3 or 4 games, crash, and then restarting the game gives the same behavior as above.

On a Nexus 7, with latest version of Conquest

Post Reply

Return to “Conquest! : Tech Support”