GS Beta Bug Reporting

Moderators: firepowerjohan, Happycat, rkr1958, Slitherine Core

richardsd
Lieutenant Colonel - Fw 190A
Lieutenant Colonel - Fw 190A
Posts: 1127
Joined: Sat Nov 03, 2007 5:30 am

Re: GS Beta Bug Reporting

Post by richardsd » Tue Dec 04, 2012 2:00 am

this has happened since vanilla!

joerock22
Captain - Heavy Cruiser
Captain - Heavy Cruiser
Posts: 928
Joined: Fri Oct 03, 2008 12:38 am
Location: Connecticut, USA

Re: GS Beta Bug Reporting

Post by joerock22 » Tue Dec 04, 2012 2:08 am

richardsd wrote:this has happened since vanilla!
Really? I don't remember ever having seen it before. Oh, well, not a huge issue.

Plaid
Brigadier-General - 15 cm Nblwf 41
Brigadier-General - 15 cm Nblwf 41
Posts: 1959
Joined: Tue Apr 27, 2010 10:16 pm

Re: GS Beta Bug Reporting

Post by Plaid » Tue Dec 04, 2012 6:29 am

richardsd wrote:this has happened since vanilla!
Confirmed. Armistice does not matter at all.

richardsd
Lieutenant Colonel - Fw 190A
Lieutenant Colonel - Fw 190A
Posts: 1127
Joined: Sat Nov 03, 2007 5:30 am

Re: GS Beta Bug Reporting

Post by richardsd » Mon Feb 11, 2013 4:57 am

New Bug?

On activation, there is no Malta FTR.

Does the code check for and require that the GAR is present for the FTR to spawn?

richardsd
Lieutenant Colonel - Fw 190A
Lieutenant Colonel - Fw 190A
Posts: 1127
Joined: Sat Nov 03, 2007 5:30 am

Re: GS Beta Bug Reporting

Post by richardsd » Mon Feb 11, 2013 5:34 am

and another?

Krasnador is taken by the Axis, but is providing supply level 0.

The Crimea is cut off by the Russians but Krasnador should still give supply?

Peter Stauffenberg
General - Carrier
General - Carrier
Posts: 4693
Joined: Sun Jul 08, 2007 4:13 pm
Location: Oslo, Norway

Re: GS Beta Bug Reporting

Post by Peter Stauffenberg » Mon Feb 11, 2013 11:01 am

Is Krasnodar damaged by battles? Damaged cities lose supply levels. If it's down to 0-1 internal strength it provides no supply at all. This rule was added to prevent isolated cities from providing supply indefinitely. So if you manage to isolate cities you can temporarily destroy the supply by attacking it with strategic bombers or ground attacks.

Peter Stauffenberg
General - Carrier
General - Carrier
Posts: 4693
Joined: Sun Jul 08, 2007 4:13 pm
Location: Oslo, Norway

Re: GS Beta Bug Reporting

Post by Peter Stauffenberg » Mon Feb 11, 2013 11:06 am

richardsd wrote:New Bug?

On activation, there is no Malta FTR.

Does the code check for and require that the GAR is present for the FTR to spawn?
Yes, there must be a unit present in the Malta fortress for the fighter to spawn. The same about the UK naval units spawning in the Mediterranean. If you leave Cyprus you don't get the DD. If you leave Alexandria and Port Said then you don't get the BB or CV. This was added to prevent players from emptying these areas prematurely.

The other way is also true. If you land a fighter in the Malta airfield before spawning you don't get the spawned fighter.

peterjfrigate
Sergeant First Class - Panzer IIIL
Sergeant First Class - Panzer IIIL
Posts: 364
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:43 am

Re: GS Beta Bug Reporting

Post by peterjfrigate » Sat Jun 23, 2018 2:53 pm

Two bugs to report:

1. Egypt and Iraq have been completely conquered by the Axis but every turn both players receive messages about the Egypt's activation and UK rail network.

2. Iran is also conquered and USSR units in Northern Iran are out of supply. The USSR holds no supply source in Iran, (USSR has control of its original territory in and around Caucasus and Baku).

The second bug is more serious because it prevents the USSR from pushing into Iran.

pk867
Colonel - Ju 88A
Colonel - Ju 88A
Posts: 1598
Joined: Fri May 08, 2009 3:18 pm

Re: GS Beta Bug Reporting

Post by pk867 » Wed Jul 11, 2018 7:56 pm

Hi This is the answer for number 2. Also probably for number one where the Allies allowed the Middle east to be captured.

viewtopic.php?f=18&t=85362

Post Reply

Return to “Commander Europe at War : GS Open Beta”