Multiplayer won't start

Post Reply
hobbz1701
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 3
Joined: Mon Sep 11, 2017 1:24 am

Multiplayer won't start

Post by hobbz1701 » Sun Apr 15, 2018 5:52 am

I'm having a problem with the Multiplayer mode. Whenever I select it, it shows the loading screen saying "connecting" at the bottom but it will never let me begin. None of the buttons at the top are active. What ideas are there to troubleshoot this??

Thanks

VPaulus
Slitherine
Slitherine
Posts: 7725
Joined: Mon Dec 27, 2010 8:33 pm
Location: Portugal

Re: Multiplayer won't start

Post by VPaulus » Sun Apr 15, 2018 12:54 pm

Check your Internet security programs (for example your firewall) they might be interfering with the game connection with the server.

hobbz1701
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 3
Joined: Mon Sep 11, 2017 1:24 am

Re: Multiplayer won't start

Post by hobbz1701 » Sun Apr 15, 2018 8:21 pm

VPaulus wrote:Check your Internet security programs (for example your firewall) they might be interfering with the game connection with the server.
Thanks, no firewall issue

VPaulus
Slitherine
Slitherine
Posts: 7725
Joined: Mon Dec 27, 2010 8:33 pm
Location: Portugal

Re: Multiplayer won't start

Post by VPaulus » Mon Apr 16, 2018 9:17 am

I've checked the server and the issue is not in our side. If you are connecting through a wi-fi device try instead connecting your PC to the router through a cable.

Post Reply

Return to “Battlestar Galactica Deadlock: Tech Support”