"Log me on automatically each visit" not working

If you have any feedback on the web site or any problems let us know and we'll try and sort them out ASAP.

Moderator: Slitherine Core

Post Reply
Tarrak
Panzer Corps Moderator
Panzer Corps Moderator
Posts: 1177
Joined: Mon Jul 11, 2011 11:01 pm

"Log me on automatically each visit" not working

Post by Tarrak » Mon Sep 16, 2013 11:55 am

Since about two weeks, at least as far i noticed, the "Log me on automatically each visit" function is not working anymore. No matter if i check the checkbox or not i get logged out after latest two hours of inactivity. I tested this in two different web browsers (Opera 12.16 and Firefox 23.0.1 both on Windows 7 64 bit) and the problem exists in both so this shouldn't be caused by some wrong settings on my side unless of course i managed to do the same in both browsers.

Thanks in advance for looking into it. While this is by no means not a critical problem i really enjoy the comfort of the function.

VPaulus
Slitherine
Slitherine
Posts: 7756
Joined: Mon Dec 27, 2010 8:33 pm
Location: Portugal

Re: "Log me on automatically each visit" not working

Post by VPaulus » Mon Sep 16, 2013 1:04 pm

Hi Tarrak, I've just made a quick check with IE8 and Firefox and the function seems to be working.
Have you checked your security settings?

Tarrak
Panzer Corps Moderator
Panzer Corps Moderator
Posts: 1177
Joined: Mon Jul 11, 2011 11:01 pm

Re: "Log me on automatically each visit" not working

Post by Tarrak » Tue Sep 17, 2013 9:38 am

VPaulus wrote:Hi Tarrak, I've just made a quick check with IE8 and Firefox and the function seems to be working.
Have you checked your security settings?
Yes i accept all cookies and i keep them. I don't have any privacy or blocking addons except of AddBlock installed but i even disabled it on the Slitherine pages. What puzzles me most is the fact that the setting isn't working in both browsers i tested. They don't share the same settings and it's rather highly unlikely i messed up the same setting twice. Can you think of anything on the OS level that may prevent it from working?

Thanks for your help.

Tarrak
Panzer Corps Moderator
Panzer Corps Moderator
Posts: 1177
Joined: Mon Jul 11, 2011 11:01 pm

Re: "Log me on automatically each visit" not working

Post by Tarrak » Tue Sep 17, 2013 1:32 pm

To clarify my previous explanation: When i quit the browser and restart it i get logged in automatically but this is only working for a while. After around two hours it doesn't work anymore even if i keep the browser open on the next refresh it logs me out.

VPaulus
Slitherine
Slitherine
Posts: 7756
Joined: Mon Dec 27, 2010 8:33 pm
Location: Portugal

Re: "Log me on automatically each visit" not working

Post by VPaulus » Tue Sep 17, 2013 1:48 pm

I'll ask Pet to take a look at this, Tarrak.

LandMarine47
Major-General - Tiger I
Major-General - Tiger I
Posts: 2415
Joined: Sun Oct 28, 2012 10:44 pm
Location: Texas

Re: "Log me on automatically each visit" not working

Post by LandMarine47 » Thu Dec 12, 2013 11:40 pm

I'm getting this too. On my iPad and Laptop

Tarrak
Panzer Corps Moderator
Panzer Corps Moderator
Posts: 1177
Joined: Mon Jul 11, 2011 11:01 pm

Re: "Log me on automatically each visit" not working

Post by Tarrak » Fri Dec 13, 2013 9:24 am

I am having this problem again since around two weeks as well after it was fixed a while again already.

vexillia

Re: "Log me on automatically each visit" not working

Post by vexillia » Fri Dec 13, 2013 10:16 am


Post Reply

Return to “Site Feedback”