Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Close Combat - Gateway to Caen : Tech Support

Moderators: Pandora Moderators, Slitherine Core

Post Reply
RLONE
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 3
Joined: Sun May 20, 2018 7:42 pm

Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by RLONE » Mon May 21, 2018 5:05 pm

I keep getting this when i try to login to the multiplayer, any ideas?

I bought the GOG version 1.02

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8790
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by pipfromslitherine » Tue May 22, 2018 3:23 pm

There seems to be an issue with the server which is effecting CC login. The server team are working to try and find the problem. Sorry for the inconvenience.

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

RLONE
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 3
Joined: Sun May 20, 2018 7:42 pm

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by RLONE » Wed May 23, 2018 4:26 pm

Thanks

RLONE
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 3
Joined: Sun May 20, 2018 7:42 pm

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by RLONE » Mon May 28, 2018 4:27 pm

It's fixed, thanks a alot!!

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8790
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by pipfromslitherine » Mon May 28, 2018 5:41 pm

This should have been fixed from the 23rd of May. Are you saying you still see the error today?

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

Jonathan_Pollard
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 38
Joined: Thu Jan 24, 2013 2:54 am
Location: Federal Prison
Contact:

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by Jonathan_Pollard » Sat Sep 01, 2018 5:13 pm

I'm getting that error right now. This summer my computer had to be reformatted and I downgraded from windows 10 to Windows 7 Professional, maybe that has something to do with it.
"We could blow up a US ship in Guantanamo Bay and blame Cuba" "We could develop a Communist Cuban terror campaign in the Miami area, in other Florida cities and even in Washington" - US Joint Chiefs of Staff, Operation Northwoods, 1962

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8790
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by pipfromslitherine » Tue Sep 04, 2018 2:30 pm

Could it be an antivirus/firewall issue blocking the cookie? Is the error preventing you from logging into the lobby, or just a message on the forum list panel?

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

VPaulus
Slitherine
Slitherine
Posts: 7779
Joined: Mon Dec 27, 2010 8:33 pm
Location: Portugal

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by VPaulus » Wed Sep 05, 2018 11:25 am

ALso it could have been a temporary communication glitch. Have you tried again?

Niedowidek_slith
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 4
Joined: Sat Sep 26, 2015 4:47 pm

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by Niedowidek_slith » Sat Dec 01, 2018 11:41 am

I get the same error right now. I login, window with lobby tips about connecting to opponent gets displayed, I close it, then I get message: "Get forum root failed. Authorization cookie missing."

Niedowidek_slith
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 4
Joined: Sat Sep 26, 2015 4:47 pm

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by Niedowidek_slith » Sat Dec 01, 2018 11:43 am

I turned off antivirus for a while but it didn't help.

I tried several times.

In Lobby Users window and Match Making Forum windows I see only three blinking dots all the time.

Host and Join buttons are inactive (greyed out). Clinking New Topic opens windows where I can write Subject and some text, but after confirming with OK new topic doesn't show.

Niedowidek_slith
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 4
Joined: Sat Sep 26, 2015 4:47 pm

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by Niedowidek_slith » Mon Dec 10, 2018 11:46 am

It slightly better today as for the first time I get to see someone in Lobby Users window. Earlier there were only three flashing dots. Anyway, clicking "Host" brings up "Connecting to your opponent" message and then nothing else happens. Should it work that way?

Niedowidek_slith
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 4
Joined: Sat Sep 26, 2015 4:47 pm

Re: Get forum root failed. Authorization cookie missing.

Post by Niedowidek_slith » Sat Dec 15, 2018 12:09 am

The solution is similar to this: http://www.slitherine.com/forum/viewtop ... 38#p577638
I cleared contents of 'serial' string but also I changed 'spass' string which contained wrong password. I deinstalled the game too but I think that changing 'spass' was the solution.

Post Reply

Return to “Close Combat - Gateway to Caen : Tech Support”